Chord Kunci Gitar Anteb Ing Roso - Arya Galih

Intro:
Am Em F G 

Am          C     A          Em       
Padang e purnomo ing wengi iki
  F      G    F         C
Rikala bulan sumunar ndadari
Am                     Em
Agawe lingsem e ati kang nandang bronto
F                G                  C
Dadya ndodro rasa ing sak jeroning ati

A            Em
Ora keno dilaleke
F          G             C
Yekti mung koe jantung hatiku
Am               Em 
Amung koe kembang ing sak jeroning ati
F                G            Am
Papanyuntak roso tresno kang yekti

Am        A
Iki roso opo
Am          E             Am
Neng pikirku mung kelingan koe
Dm       Am
Opo iki sing jeneng e tresno
             E        A
Saben wanci mung kelingan koe

Am              
Tambaning tresnaku
Am     C#m     Em
Amung koe wong ayu
G           Am       
Ing ati asansoyo ndodro
E                          Am
Kusumaningtyas aku tresno sliramu

E                 Am 
Panyuwunku tetep jaganen tresnaku
Dm                       A
Ra biso aku kelangan sliramu
E                      Am 
Minangka prasetya tak anteb ing rasaku
D     E                         Am
Tano liyo mung kanggo koe wong ayu

Musik:
E G E A C#m A Dm C 
Bm E Am 

Am        
Iki roso opo
Am      E                Am
Neng pikirku mung kelingan koe
Dm       Am
Opo iki sing jeneng e tresno
 D            E        A
Saben wanci mung kelingan koe